cursus en advies voor de ondernemingsraad

Tevreden klanten

Gemeente Strijen , de Enk Groen & Golf , Groningen Seaports , Maartenskliniek , Aldi , Sony , Arkin , MEE , Gemeente Purmerend , Congregatie Alles voor allen , Kennedy van der Laan , Nedcar , Yamaha , Tobe , ISS , Intralox , Unilever , Livio , SVHW , Roessingh , HGK , BAM , Gemeente Amsterdam , 's Heeren Loo , CSU , SKSG , Euro Caps , Scheidt - Bachmann , Slachtofferhulp Nederland , Yusen , Marks & Spencer , Clingendael , Vomar , Franke Holding BV , Microbais , Geldservice Nederland , Kuiper Bouw en Ontwikkeling , Merial , Euler Hermes , ING , 9292 Reisinformatie , Ambucare , Stadstoezicht Amsterdam

Artikel 13

1.Op verzoek van de ondernemer of van de ondernemingsraad kan de kantonrechter voor een door hem te bepalen termijn een lid van de ondernemingsraad uitsluiten van alle of bepaalde werkzaamheden van de ondernemingsraad. Het verzoek kan uitsluitend worden gedaan, door de ondernemer op grond van het feit dat het betrokken ondernemingsraadlid het overleg van de ondernemingsraad met de ondernemer ernstig belemmert, en door de ondernemingsraad op grond van het feit dat de betrokkene de werkzaamheden van de ondernemingsraad ernstig belemmert.

 

2.Alvorens een verzoek in te dienen stelt de verzoeker de betrokkene in de gelegenheid over het verzoek te worden gehoord. De ondernemer en de ondernemingsraad stellen elkaar in kennis van een overeenkomstig het eerste lid ingediend verzoek.

Cursusdata

  • Wanneer wordt er een cursus gegeven?

    Wij verzorgen iedere 2e en 4e dinsdag van de maand centraal in het land onze open inschrijvingscursussen. Wilt u op een afwijkende datum een open inschrijvingscursus volgen of met meerdere leden van uw OR? Of wilt u de cursus op uw eigen (werk)locatie? Dat kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen. Neem dan contact met ons op.