Meerwaarde met medezeggenschap

Zoekt u ondersteuning of een praktische cursus voor uw ondernemingsraad? Op onze website vindt u alles wat u nodig heeft. Consultaat ondersteunt uw ondernemingsraad zowel inhoudelijk als strategisch en ook bij het versterken van uw vaardigheden. U kunt bij ons terecht voor maatwerkcursussen voor de hele ondernemingsraad, themacursussen en advies. We doen dat met de overtuiging dat medezeggenschap meerwaarde kan hebben. Meerwaarde omdat besluiten inhoudelijk beter en breder gedragen worden. We weten dat omdat we allen zelf ervaring hebben in de ondernemingsraad.

Op zoek naar doelgerichte en praktische themacursus voor de ondernemingsraad,  bekijk de mogelijkheden.

 

 

Personeelsvertegenwoordiging (PVT)

Ook voor de PVT en de personeelsvergadering kunt u bij Consultaat terecht. Wilt u over het oprichten van een personeelsvertegenwoordiging, de rechten van een PVT of een PVTcursus meer weten? Bezoek dan onze speciale website.

 

Advies voor de ondernemingsraad

Uw ondernemingsraad kan behoefte hebben aan ondersteuning van een ervaren deskundige. Iemand die de OR helpt bij het beoordelen van een adviesaanvraag of instemmingaanvraag. 

Meer weten?

 

Instellen van een OR

Wilt u een ondernemingsraad instellen? Wij hebben voor u het OR reglement en de stappen voor het oprichten van een ondernemingsraad op een rijtje gezet. Gemakkelijk te gebruiken in uw eigen situatie. Wij ondersteunen u daar graag bij.

 

Consultaat is de voortzetting van het GBIO-erkende instituut het Cursushuis.

 

Consultaat is CRKBO  gecertificeerd.

 

CRKBO