Cursus ondernemingsraad

Cursussen voor de ondernemingsraad zijn er in verschillende vormen.

Cursussen voor de scholingsbehoefte voor de korte termijn en een meer gestructureerde aanpak gericht op de ontwikkeling van de ondernemingsraad gedurende een langere periode. Voor deze laatste aanpak maken we op uw verzoek gebruik van een scholingsplan waarin we samen met de ondernemingsraad kiezen voor een combinatie van cursus(sen) op maat, (groeps)coaching en/of andere vormen van ondersteuning.

Uiteraard heeft u de mogelijkheid om deze vormen voor de gehele of gedeeltelijke ondernemingsraad of voor een commissie in te zetten.

 

Cursus op maat

Heel veel ondernemingsraden volgen een cursus van 1 of meerdere dagen in een hotel op een mooie plek in Nederland. De ondernemingsraad kiest de doelstellingen en de thema's van de cursus. Wij zorgen dan voor een optimaal resultaat door een verantwoorde didactische aanpak en opbouw. We combineren bijvoorbeeld een dagdeel arbeidsvoorwaarden met een onderhandeloefening en/of het opstellen van een communicatieplan voor de achterban en smeden dit tot een gedegen cursusprogramma.

Zie hiervoor onze tarieven.

 

Themacursus voor de ondernemingsraad

Wij merken dat veel ondernemingsraden behoefte hebben aan verdere specialisatie op een bepaald onderwerp maar specifiek gericht op hun situatie. In de themacursussen van Consultaat staat één onderwerp van het brede OR-werkveld centraal, omdat vervolgens diepgaand te behandelen.